Het concept waar bewegen, fun, gezondheid en voeding onlosmakelijk verbonden zijn.

Wij zijn gemaakt om te bewegen. Onze huidige manier van werken en leven geeft weinig prikkels meer om ons lichaam aan het werk te zetten. Het huidige voedingspatroon en alle luxe om ons heen, maakt ons te makkelijk lui. RAWfit gaat terug naar de oorsprong: gezonder en fitter worden op een rauwe, uitdagende en verantwoorde manier. De club in Breda biedt beweging voor jong en oud op een prikkelende en natuurlijke manier aan. Persoonlijke aandacht staat centraal bij RAWfit, je behaalt het beste resultaat als je weet wat en waarom je het doet. De professionele trainers zorgen voor betaalbare begeleiding op maat. Bijzonder is dat de trainingen zowel binnen als buiten plaatsvinden. Binnen zijn niet de voor de hand liggende apparaten te vinden maar train je eerder met rauwe materialen en is je eigen lichaamsgewicht je belangrijkste hulmiddel. Een vernieuwende manier om de uitdaging met jezelf aan te gaan. RAWfit zet de gezonde lifestyle neer!

Beweeg en eet puur voor een fit en gezond leven!

Sporten is Fun!
Persoonlijke aandacht staat centraal bij RAWfit, je behaalt het beste resultaat als je weet wat en waarom je het doet. De professionele trainers zorgen voor begeleiding op maat, dat kan in 1 op 1 sessies en tevens in een groep van 5 tot 20 personen. Bijzonder is dat de trainingen zowel binnen als buiten plaatsvinden. Puur en op een natuurlijke wijze bewegen. Je gaat niet aan de slag met ingewikkelde apparaten; je werkt met je eigen lichaamsgewicht. Binnen kom je bijvoorbeeld touwen, bokshandschoenen en een kettlebell tegen en buiten kun je best wel eens hout gaan hakken. Rauw en eerlijk, oftewel functioneel trainen met een hele grote fun factor. Je zult merken dat lichaam en geest blij worden van de prikkels die ze krijgen. En wanneer je plezier hebt in hetgeen je doet, hou je het vol en bereik je sneller je doel.
Puur trainen
In de trainingsessies worden uit de gratie geraakte methodes en afgedankte voorwerpen nieuw leven ingeblazen. Simpele, oeroude oefeningen zijn even intensief als effectief. Het gemak waarmee je vroeger slootje sprong of hout hakte, krijg je terug door het trainen van je spieren met gepaste controle. Je kunt hierbij ook denken aan een RAWcircuit binnen en buiten, maar ook bootcamps worden aangeboden in de club. Er wordt zowel aan de lichamelijke als aan de mentale conditie gewerkt, een gezonde geest in een fit lichaam.
Er is behoefte aan bewegen op een andere manier.
In de genen
Oprichters Raymond Guillonard en Martijn Dijkstra bruisen van de energie wanneer zij het concept van RAWfit toelichten. Beiden opgegroeid in een gezin waar sport deel uitmaakte van het dagelijks leven, zien zij als geen ander de behoefte aan bewegen op een andere manier Raymond komt hier als personal trainer dagelijks mee in aanraking en Martijn zocht als drukbezette ondernemer naar een manier om fit te blijven, die bij hem past. Gezonder leven heeft voor ons allemaal prioriteit, maar hoe hou je het vol en waar ligt de balans? De basis ligt bij je eigen motivatie. Wij geloven dat we door op een pure en betaalbare manier beweging centraal te stellen, iedereen er weer plezier in krijgt. Want dat het leuk moet zijn, dat staat voorop! En dan krijg je nog een fit en gezond lichaam op koop toe. Het resultaat behaal je doordat je onder persoonlijke begeleiding traint, op een natuurlijke manier die dicht bij je staat. De rauwe activiteiten zorgen voor een fitter lichaam; en dat geldt voor jong tot oud, van beginnende tot ervaren sporter. We weten uit ervaring dat je gemotiveerd blijft als je commitment voelt. Je kunt samen met een groepje vrienden komen sporten, of individueel. Er zal altijd persoonlijke aandacht voor je zijn. Via het lesrooster kun je kijken wanneer er nog lessen beschikbaar zijn en reserveer je een tijd. Zo kun je altijd een afspraak maken die jou het beste uitkomt én die je na kunt komen! Geen excuses meer het is tijd om de uitdaging aan te gaan.