Rudy Mol

Rudy Mol

Geboren op 01-07-1969, woonachtig in Breda en al ruim 20 jaar werkzaam aan de Politie Academie te Ossendrecht, waar ik politiemensen opleid en train voor specifieke politietaken.
Ook ik ben al jaren actief in de sport, menselijk bewegen, in mijn werk als docent, trainer, op meerdere sportscholen en in mijn eigen vrije tijd. ( vechtsporten, Crossfit, Mobiliteit, survivalruns ). Een belangrijk levensmotto is voor mij altijd geweest : Kom van die bank af en beweeg!

Mijn uitdaging is om mensen aan het bewegen te krijgen, zelfbewuster te maken van hun lichaam en functioneler te laten trainen. Ons huidig levenspatroon raakt steeds verder verwijderd van waar ons lichaam voor bedoeld is: Bewegen. Bewegen zorgt voor verjonging, stilzitten voor veroudering.
Daarnaast zet bewegen aan tot meer bewegen, draagt bij aan een betere gezondheid maar zeker ook tot lekkerder in je vel zitten. Iets wat ik bij RawFit absoluut terug vind. In aanpak en in sfeer.
Verder verdiep ik mijzelf redelijk veel in voeding: Ikzelf eet weinig tot geen gluten, melk, suiker, pasta’s etc. Je kunt nog zoveel bewegen, maar goede arbeid, rust en voeding zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Tot slot, laatste toevoeging op mijn levensmotto:
Patient: The problem is that obesity runs in our family
Doctor: No, the problem is that no one runs (moves) in your family.

Disciplines

– CIOS diploma
– ALO diploma
– Fitnesstrainer A
– CFT ( Certified Fitness Trainer )
– Fundamentel Movement and Mobility ( Steve Maxell )
– TRX instructor
– Kettle Bell instructor
– Groepslesinstructeur/trainer
– WOD Trainer
– Loop-en conditietrainer
– Boksfitinstructeur
– Action Typing

Lessen van deze trainer