Yola

Yola van Acker

Ik ben Yola van Acker, 30 jaar en certified Fitnesstrainer sinds juli 2015. Nadat ik besloot van mijn hobby (health and fitness) mijn beroep te maken ben ik gestart als (personal) trainer bij Rawfit.

Daarnaast ben ik langere tijd blogger geweest voor #FITGIRLCODE, organiseer ik events voor health/fitness bloggers en neem ik zelf vaak deel aan grote sportevenementen van bijvoorbeeld Adidas, Glamour en Nike. Ook werk ik als fitnessmodel voor diverse activewear companies en brands en loop ik daarom altijd in een andere toffe outfit rond.

Zelf ben ik een allround sport-fanaat. Erg fanatiek en altijd in voor iets nieuws: van turnen (ik ben bij Rawfit dan ook regelmatig upside-down te vinden) tot boksen en van crossfit tot golfsurfen in de zomermaanden. De combinatie van kracht, flexibiliteit en uithoudingsvermogen is wat ik zoek in een sport.

>> No goal was ever met without a little sweat <<

En dat is precies waar ik graag voor zorg in mijn lessen en personal training sessies. Het is mijn missie om van iedere workout een challenge te maken. Are you in?!

 

Disciplines

Fitnesstrainer level A (F!tvak certified)
Personal Trainer
Small Group Trainer
Bust Your Ass & Circuit instructor

Lessen van deze trainer

  • VRIJ TRAINENzon 9:00 - 10:00