LESAANBOD

Wij geloven in de kracht van groepslessen met leuke en inspannende oefeningen waarbij het hele lichaam aan bod komt. Tijdens onze lessen komen veel oefeningen voor waarbij je weinig apparaten of attributen nodig hebt. Onze Rawfit methodiek passen we toe op alle lessoorten. We nemen je mee, terug naar je eigen oerkracht!

Natuurlijk ben je ook welkom om vrij te trainen en gebruik te maken van onze fitness faciliteiten. Of je nou beginner bent of gevorderd, Rawfit is voor iedereen!

Rawfit heeft 2 locaties inclusief een buiten gym. Reserveren van lessen doe je via de app.

Vraag een gratis proefles aan

WOD – Workout of the day
Onze WOD (workout of the day) vindt meerdere malen per dag plaats. Deze lessen bestaan uit verschillende oefeningen waarbij vooral gebruik gemaakt wordt van je eigen lichaam als belangrijkste hulpmiddel, maar ook gebruiken we halterstangen met gewichten, dumbells, kettlebells, plyoboxen en andere attributen. Elke les is anders en bestaat uit meerdere onderdelen. We proberen zoveel mogelijk het hele lichaam te trainen maar focussen soms ook op specifieke spiergroepen. Tijdens de les wordt er door de trainers rekening gehouden met jouw persoonlijke niveau. Na de les sluiten we af met een cooling down waarbij de spieren licht uitgerekt worden en je weer helemaal tot rust kunt komen.

Vorige slide
Volgende slide
Vorige slide
Volgende slide

circuit training
Circuit trainingen zijn groepslessen waarbij een parcours van oefeningen binnen een bepaalde tijd wordt afgelegd. Het parcours bestaat meestal uit 10 verschillende oefeningen. De oefeningen worden ongeveer 45 seconden uitgevoerd waarna je doorgaat naar de volgende oefening. Het gehele parcours wordt enkele rondes herhaald met steeds een korte pauze tussen de rondes. We proberen tijdens deze lessen een zo compleet mogelijk workout te geven waarbij alle spieren worden gebruikt. Tijdens de les wordt er door de trainers rekening gehouden met jouw persoonlijke niveau. Na de les sluiten we af met een cooling down waarbij de spieren licht uitgerekt worden en je weer helemaal tot rust kunt komen.

bootcamp
Bootcamp is erg populair en is een type les die we al jaren geven. De Bootcamp lessen worden meestal in het Mastbos of het natuurgebeid bij Ulvenhout gegeven. Bij Bootcamp gebruiken we beschikbare elementen in de natuur waarmee we trainingen doen. Dit is erg leuk en steeds weer anders.

Vorige slide
Volgende slide

boksfit
De naam zegt het eigenlijk al, boksen! Een super leuke groepstraining waarbij verschillende aspecten van het boksen aan bod komen en waarmee verschillende vaardigheden worden getraind. Met Boksfit krijg je een goede conditie, strak lijf, leer je effectief te stoten en verbeter je je zelfvertrouwen omdat je werkt aan je zelfverdediging. Het is een allround les die in groepen van 12 tot 16 personen wordt gegeven.

vrij trainen
Voor de echte fanatiekelingen die niet genoeg hebben aan een groepstraining, bestaat er de mogelijkheid om vrij te trainen. Je hebt de complete Rawfit uitrusting tot je beschikking en dus toegang tot de nieuwste en meest effectieve sport equipement die er bestaat. Vrij trainen is een goede ondersteuning voor de groepslessen waarbij je (eventueel met personal trainer) op bepaalde spiergroepen kunt focussen.

Vorige slide
Volgende slide
Vorige slide
Volgende slide

Yoga
Yoga en crossfit, een match made in heaven! Onze yogalessen zijn ondersteunend vormgegeven en matchen daarom perfect bij de andere lessen die bij Rawfit worden gegeven zoals Workout Of the Day (WOD). Flexibiliteit, mobiliteit én stabiliteit zijn drie belangrijke pijlers die als rode draad door de yogalessen lopen. Maar dat is niet het enige, ook staan ademhalings- en focustechnieken tijdens het trainen centraal. Ben je benieuwd wat yoga voor jou kan betekenen tijdens je lessen? Doe een les mee en find your focus tijdens dit actief herstel!

Zwanger & Fit
Nieuw in ons lesaanbod zijn de Zwanger en Fit lessen. Hoe fijn dat je tijdens de zwangerschap kunt blijven trainen. Juist tijdens de zwangerschap is het belangrijk om te zorgen voor een gezond, fit en sterk lichaam. In de Zwanger en Fit lessen train je met andere mama’s (to-be) in circuitvorm. Het voordeel van  deze trainingsmethode is dat iedere oefening kan worden afgestemd op jouw sportniveau en eventuele wensen tijdens je zwangerschap. De lessen zijn uitdagend en verantwoord vormgegeven waarbij de focus ligt op het onderhouden van je sportniveau met veel persoonlijke aandacht!

Vorige slide
Volgende slide
Personal Training

personal training
Voor een gerichte en super effectieve aanpak biedt Rawfit Personal Training aan. Tijdens een intakegesprek wordt besproken waar de behoeften liggen en wat het gewenste resultaat is. Samen met een gekwalificeerde vaste coach wordt een traject ingezet voor een bepaalde tijd en worden doelstellingen behaald!

Onze vestiging in Zandberg is speciaal ontwikkeld en ingericht voor personal training. Op deze exclusieve locatie kan getraind worden met een personal trainer of er kan vrij getraind worden.