Meld je aan

fitter dan dit ga je niet worden!

Rawfit is de sportieve hotspot in Breda Zuid voor groepslessen, personal training en fitness.
Vanuit onze sportschool & boutique gym bieden wij een breed scala aan leuke en doeltreffende trainingen aan. Kom langs en meld je aan! You Can Do It!

Rawfit leden

de gezelligste sportschool van breda!

Groepslessen zijn 10 keer zo effectief als individueel trainen. Door een gedreven coach en onderlinge aanmoediging behaal je sneller je doel, gezamenlijk!

We nemen je mee terug naar je eigen oerkracht. Leuke, creatieve, inspannende oefeningen waarbij het hele lichaam aan bod komt. Oefeningen bestaan uit circuittrainingen met bijvoorbeeld push ups, Burpees, Kettlebell swing, hangen in de ringen en touwen, klimmen over de Monkey bar, zwaaien met de Battlerope, Tractorbanden omgooien, boksen, rennen met een weerstandselastiek en tal van oefeningen waarbij je, je hele lichaam traint. We proberen elke les weer een nieuwe WOD (Workout Of the Day) samen te stellen en garanderen je een fitter en gezonder lichaam!

De Rawfit-methode is uniek, inspannend en bijzonder doeltreffend. Je raakt je overtollige kilo’s snel kwijt, bouwt mooie spieren op en krijgt een goede conditie! Rawfit is de stoerste sport op dit moment en is voor iedereen!

Bij Rawfit zijn we als familie. We zien elkaar in de gym maar ook vaak daarbuiten. We vieren ieder jaar uitgebreid ons bestaan en heffen het glas op de bijzondere bonte familie die we zijn.
En met zo’n 500 leden zijn we goed vertegenwoordigd in Breda en doen we graag mee aan sportieve evenementen waarbij we de lat steeds een beetje hoger leggen. Rawfit is uitgegroeid tot een leuke, gekke, sportieve en vooral vrolijke club met leden. Join the club en word ook een Rawfitter!

be part of the rawfit family