over RAWFIT

Het concept waar bewegen, fun, gezondheid en voeding onlosmakelijk verbonden zijn

Wij zijn gemaakt om te bewegen. Onze huidige manier van werken en leven geeft weinig prikkels meer om ons lichaam aan het werk te zetten. Het huidige voedingspatroon en alle luxe om ons heen, maakt ons te makkelijk lui. Rawfit gaat terug naar de oorsprong: gezonder en fitter worden op een rauwe, uitdagende en verantwoorde manier. De clubs in Breda bieden beweging voor jong en oud op een prikkelende en natuurlijke manier aan. Persoonlijke aandacht staat centraal bij Rawfit, je behaalt het beste resultaat als je weet wat en waarom je het doet. De professionele trainers zorgen voor begeleiding op maat. Bijzonder is dat de trainingen zowel binnen als buiten plaatsvinden. Binnen vind je bij ons niet de voor de hand liggende apparaten, maar train je eerder met rauwe materialen en is je eigen lichaamsgewicht je belangrijkste hulpmiddel. Een vernieuwende manier om de uitdaging met jezelf aan te gaan. 

Beweeg en eet puur voor een fit en gezond leven!

Sporten is Fun!
Persoonlijke aandacht staat centraal bij Rawfilt, je behaalt het beste resultaat als je weet wat en waarom je het doet. De professionele trainers zorgen voor begeleiding op maat, dat kan in 1 op 1 sessies en tevens in een groep van 5 tot 20 personen. Bijzonder is dat de trainingen zowel binnen als buiten plaatsvinden. Puur en op een natuurlijke wijze bewegen. Je gaat niet aan de slag met ingewikkelde apparaten; je werkt met je eigen lichaamsgewicht. Binnen kom je bijvoorbeeld touwen, bokshandschoenen en een kettlebell tegen en buiten kun je best wel eens hout gaan hakken. Rauw en eerlijk, oftewel functioneel trainen met een hele grote fun factor. Je zult merken dat lichaam en geest blij worden van de prikkels die ze krijgen. En wanneer je plezier hebt in hetgeen je doet, hou je het vol en bereik je sneller je doel.
 
Puur trainen
In de trainingsessies worden uit de gratie geraakte methodes en afgedankte voorwerpen nieuw leven ingeblazen. Simpele, oeroude oefeningen zijn even intensief als effectief. Het gemak waarmee je vroeger slootje sprong of hout hakte, krijg je terug door het trainen van je spieren met gepaste controle. Dit soort oefeningen komen vooral terug in onze circuit trainingen, WOD’s en bootcamps. Er wordt zowel aan de lichamelijke als aan de mentale conditie gewerkt, een gezonde geest in een fit lichaam.

Er is behoefte aan bewegen op een andere manier

join the club

Ben jij een personal trainer met eigen klanten en wil je gebruik maken van de faciliteiten van Rawfit? Neem dan contact met ons op want Rawfit heeft een speciaal programma voor ZZP-ers zoals personal trainers, coaches en therapeuten die een geschikte omgeving zoeken om hun klanten te trainen. Mail ons vandaag zodat je morgen al gebruik kunt maken van Rawfit!

In de genen
Maarten van Beers
In 2014 hebben Raymond Guillonard en Martijn Dijkstra Rawfit opgericht. Beiden zijn opgegroeid in een gezin waar sport deel uitmaakte van het dagelijks leven. Zij zien als geen ander de behoefte aan bewegen op een andere manier. Raymond komt hier als personal trainer dagelijks mee in aanraking en Martijn zocht als drukbezette ondernemer naar een manier om fit te blijven. Gezonder leven heeft voor ons allemaal prioriteit, maar hoe hou je het vol en waar ligt de balans? De basis ligt bij je eigen motivatie. Wij geloven dat, door op een pure en betaalbare manier beweging centraal te stellen, iedereen er weer plezier in krijgt. Want dat het leuk moet zijn, dat staat voorop! Het resultaat behaal je doordat je onder persoonlijke begeleiding traint, op een natuurlijke manier die dicht bij je staat. De rauwe activiteiten zorgen voor een fitter lichaam; en dat geldt voor jong tot oud, van beginnende tot ervaren sporter. We weten uit ervaring dat je gemotiveerd blijft als je commitment voelt. Je kunt samen met een groepje vrienden komen sporten, of individueel. Er zal altijd persoonlijke aandacht voor je zijn. Via het lesrooster kun je kijken wanneer er lessen beschikbaar zijn en reserveer je een tijd. Zo kun je altijd een afspraak maken die jou het beste uitkomt én die je na kunt komen! Geen excuses meer het is tijd om de uitdaging aan te gaan.
 
Per 14 augustus 2020 is Maarten van Beers, reeds jaren actief bij ons als personal trainer, compagnon geworden bij Rawfit.