rawfit run

rawfit run battle rope

rawfit obstacle run

De Rawfit Run, geboren uit noodzaak om fit te blijven tijdens Corona is nu een favoriete wekelijkse loop met onderweg verschillende oefeningen (checkpoint challenges).

Het gaat er niet om wie het snelste is, maar om met elkaar even los te gaan en zo je gezonde dosis sportaminen binnen te krijgen. Natuurlijk doen we dit tijdens Corona op een veilige manier.
Training Apart Together: In duo’s en op vooraf bekendgemaakte starttijden starten we de route, steeds met tussenposes van 3 minuten om te voorkomen dat er opstoppingen ontstaan bij de challenges.

De route is elke week weer anders. Hierin proberen we leuke combinaties te maken met bos, natuur en woonwijken. En om het voor alle niveaus uitdagend te houden is er de keuze om meerdere rondjes te lopen. Een ronde is over het algemeen 5 km lang.

De oefeningen die je onderweg kunt verwachten zijn meestal afgeleid van de oefeningen die je bij Rawfit in de groepslessen doet maar dan passend in de omgeving en dus meer bootcamp stijl. Denk aan squatten met boomstammen, battlerope, tractorbanden flippen enz. Je kunt alles op je eigen tempo en kracht doen!

1 a 2 dagen voorafgaand aan de run ontvang je jouw starttijd en route waarop tevens de checkpoints staan aangeduid. De exacte oefeningen blijven natuurlijk een verassing!

Deelnemen is gratis voor Rawfit leden, aanmelden is verplicht en gaat via de online portal.
Geen lid maar wil je wel meedoen? Vraag ons naar de mogelijkheden!

Elke zondag

Een nieuwe route met een mix van urban en natuur. Kies uit 5, 10 of 15KM.

Checkpoint challenges

Pittige oefeningen onderweg kosten je extra energie. You Can Do It!

Corona proof

Om de 3 minuten start een duo, er is dus geen groepsvorming maar toch doe je het samen!

rawfit run

De Rawfit Run is een run voor iedereen, jong en oud, ervaren of niet. Je mag de route op je eigen tempo lopen en ook de ‘challenges’  doe je op eigen kracht en tijd. Heb jij na 1 ronde nog energie over? Onze die hards gaan voor minimaal 2 of 3 rondes! De Rawfit Run is veilig, uitdagend en vooral fun!

Let’s Go: You Can Do It!

Maandag start Klaartje, blaaaat

Kom die rotzooi ophalen AUB!